Pasztet z indyka do piekarnika

Pierwszy na rynku pasztet do samodzielnego wypieku w domu, w idealnym, uniwersalnym i wygodnym opakowaniu.

  • Bez dodatku konserwantów
  • Pasztet do samodzielnego wypieku – wystarczy wyjąć z folii i włożyć na 30 min do nagrzanego do 200°C piekarnika z termoobiegiem
  • Pasztet o bardzo wysokiej mięsności (tylko mięso z indyka)

Efekt końcowy to pyszny, chrupiący i idealnie wypieczony DOMOWY PASZTET. Świetny zarówno na ciepło i na zimno.

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Wartość energetyczna 770 kJ / 184 kcal
    Tłuszcz 10 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g
    Węglowodany 6,0 g
    w tym
    - cukry 1,5 g
    Białko 17 g
    Sól 1,4 g
    Produkt może zawierać:
    Gluten, Soja, Seler, Jaja, Mleko, Gorczyca

Podobne produkty