Aktualności
Produkty Indykpol wyróżnione
Pasztet z indyka do piekarnika oraz Parówki Indykpolki z piersią indyka zostały wyróżnione w konkursie „Złoty Paragon 2018” zorganizowanym przez redakcję miesięcznika „Hurt & Detal”. Indykpolki zostały docenione w dwóch kategoriach: Wędliny konfekcjonowane oraz Wędliny na wagę, zaś pasztet zyskał uznanie w kategorii Pasztety i konserwy mięsne.
„Złoty Paragon” to konkurs, w którym nagrodzonych typują czytelnicy miesięcznika „Hurt & Detal” – właściciele i kierownicy sklepów – wskazując te, które według nich wyróżniały się największą konkurencyjnością na rynku. Do konkursu zgłoszono 375 produktów w 61 kategoriach.
Indykpolki to wyśmienite parówki w 100% z mięsa indyka – jednego z trzech najszlachetniejszych mięs w oczach konsumentów, dostępne w opakowaniu 180 g oraz w wersji na wagę. Pasztet z indyka do piekarnika – pierwszy na rynku pasztet do samodzielnego wypieku w domu, bez konserwantów, o wysokiej mięsności, świetny zarówno na ciepło, jak i na zimno.