Aktualności
Produkty Indykpol z wyróżnieniem
Pasztet Indykpol oraz Jedynki chillove zdobyły wyróżnienie w konkursie „Złoty Paragon 2021” zorganizowanym przez redakcję miesięcznika „Hurt & Detal”, parówki w kategorii WĘDLINY KONFEKCJONOWANE, zaś pasztet w kategorii PASZTETY I KONSERWY MIĘSNE.
„Złoty Paragon” to konkurs, w którym nagrodzonych typują czytelnicy miesięcznika „Hurt & Detal” – właściciele i kierownicy sklepów spożywczo-przemysłowych z całej Polski – wskazując te, które w sposób szczególny wpływają na rozwój handlu detalicznego w Polsce i przynoszą Kupcom największe dochody. Do tegorocznej edycji zgłoszono blisko 400 produktów w 65 kategoriach.
Pasztet Indykpol – pieczony według tradycyjnej receptury, o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Odpowiednia konsystencja pozwala pokroić pasztet na cienkie plastry. Idealny na przyjęcie, przekąskę czy kanapkę.
Jedynki chillove to pojedynczo pakowane parówki z papryczką chili i serem, z mięsa najwyższej jakości, idealne jako ciepły posiłek lub zimna przekąska.