Smacznie i zdrowo na co dzień

16-11-2011

Indykpol poszerza ofertę wędlin plastrowanych o dwa nowe produkty – Szynkę wędzoną z indyka i Polędwicę wędzoną z kurczaka. Powstają one z najwyższej jakości mięsa, którego zawartość w produkcie wynosi 96%. Smakowitość, naturalnie niska zawartość tłuszczu (tyko do 2%) oraz brak dodatku glutaminianu sodu to atrybuty nowych wędlin Indykpol.

Indykpol poszerza ofertę wędlin plastrowanych o dwa nowe produkty – Szynkę wędzoną z indyka i Polędwicę wędzoną z kurczaka. Powstają one z najwyższej jakości mięsa, którego zawartość w produkcie wynosi 96%. Smakowitość, naturalnie niska zawartość tłuszczu (tyko do 2%) oraz brak dodatku glutaminianu sodu to atrybuty nowych wędlin Indykpol. Dzięki temu mogą po nie sięgać wszyscy, którzy kierują się zasadami zdrowego odżywiania i dbają o dietę swoją oraz całej rodziny. Równo pokrojone plastry w praktycznym opakowaniu zapewniają wyjątkową wygodę – są gotowe do przygotowania kanapek lub wyłożenia na talerz, bez konieczności krojenia. Atrakcyjne graficznie opakowanie podkreśla ich wysoką jakość i wyróżnia na tle innych produktów.

Gramatura opakowania: 100 g ST

W ofercie wędlin plastrowanych dostępne są także:

  • Krakowska sucha 90 g ST
  • Żywiecka 90 g ST
lista aktualności