Parówki z indyka z serem

Parówki z kawałkami sera w środku. Wyśmienicie smakują na ciepło. Doskonale smakują także przygotowane na grillu. Dzieci je uwielbiają.
Parówki z indyka to pierwsze parówki w ladzie samoobsługowej z historią sięgającą 1998 roku. To także pierwsze parówki bez osłonek, które można podgrzewać w opakowaniu.
 
Główne zalety Parówek z indyka z serem Indykpol:
  • W 100% z mięsa indyczego
  • BEZ DODATKU glutaminianu sodu
  • BEZ DODATKU wieprzowiny
  • Produkt bezglutenowy
Instrukcja gotowania Parówek z indyka w opakowaniu:
  1. Włóż zamknięte opakowanie parówek do lekko gotującej się wody.
  2. Podgrzewaj ok. 5 minut.
  3. Wyciągnij szczypcami na talerz lub odlej wodę z garnka.
  4. Odczekaj chwilę aż folia ostygnie.
  5. Rozetnij nożyczkami i wyciągnij parówki widelcem.
Dostępne również w wersji klasycznej.
 
 
  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Wartość energetyczna 938 kJ / 226 kcal
    Tłuszcz 18 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 6,8 g
    Węglowodany 2 g
    w tym
    - cukry 0,0 g
    Białko 14 g
    Sól 2 g
    Produkt może zawierać:
    mleko, soję, seler, gorczycę
    Opakowanie jednostkowe:
    215 g
    Posiłek:
    śniadanie, kolacja, przekąska
    Temperatura przechowywania:
    2÷6°C
  •