Pierś pieczona z indyka

Pierś pieczona z indyka to delikatna, smaczna i zdrowa wędlina.

Tradycyjnie pieczona, o niepowtarzalnym smaku i aromacie.

Produkt ze skórką przypieczoną na kolor jasno brązowy, przekrój, kruchy, soczysty, o niskiej zawartości tłuszczu.

Wyśmienita na śniadania, kolację oraz przekąskę.

Główne zalety Piersi pieczonej z indyka Indykpol:

  • produkt w 100% z indyka (produkt całomięśniowy)
  • niska zawartość tłuszczu
  • produkt pieczony, smaczny, kruchy
  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Tłuszcz 2.6 g
    w tym
    - kwasy tłuszczowe nasycone 0.9 g
    Węglowodany 0.4 g
    Białko 21 g
    Sól 2.2 g
    Produkt może zawierać:
    soja,jaja,mleko;może zawierać:gluten,seler,gorczycę
    Opakowanie jednostkowe:
    ok. 1,4 kg
    Posiłek:
    śniadania, kolacje
    Temperatura przechowywania:
    2-6°C

Podobne produkty

Pasztet Indykpol ze śliwkami

Pasztet Indykpol ze śliwkami to doskonałe połączenie klasycznego smaku pasztetu z odrobiną słodyczy.
zobacz
produkt