Mięso z uda indyka na gulasz

Mięso z uda indyka na gulasz to najwyższej jakości mięso bez skóry oraz tłuszczu podskórnego. Charakteryzuje je barwa typowa dla mięsa udowego - czerwona do ciemnoczerwonej oraz doskonałe walory smakowe

Mięso pokrojone na kawałki o wielkości ok. 3 cm,  idealne do  przygotowania gulaszu, czy potrawki z indyka.

Zapraszamy do zapoznania się z naszym przepisem na curry z indykiem,

w którym mozesz wykorzystać ten produkt.

  • Wartość odżywcza w 100 g produktu
    Opakowanie jednostkowe:
    400 g
    Posiłek:
    Obiad, Kolacja
    Temperatura przechowywania:
    0°C - 4°C
  • Samo dobro to linia świeżych, najwyższej jakości mięs z indyka, wstępnie pokrojonych, przez co szybkich do przygotowania.

    Linia Samo dobro, jest odpowiedzią na rosnące zainteresowanie wśród Konsumentów przetworami i mięsem indyczym ze względu na jego wyjątkowe walory smakowe, zdrowotne i dietetyczne.

    Mięso gulaszowe z uda z indyka jest estetyczne opakowanie z oznaczonym producentem (gwarantem jakości) oraz terminem przydatności.

    Produkt stałowagowy - idealny do lady samoobsługowej.

    Opakowanie jednostkowe: sztywny MAP 400 g

    Opakowanie zbiorcze: karton 6 szt., 2,4 kg

    Kod EAN opakowanie jednostkowe: 590186900052

    Kod EAN opakowanie zbiorcze: 590186900668