wyszukiwarka tagów

Tag: gulasz
Znaleziono 7 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Mięso z uda indyka na gulasz to najwyższej jakości mięso bez skóry oraz tłuszczu podskórnego. Charakteryzuje je barwa typowa dla mięsa udowego - czerwona do ciemnoczerwonej oraz ...
  • Gulasz z indyka Czas przygotowania: ok. 45 min Składniki: 400 g mięsa z uda indyka na gulasz Samo dobro 50 g mąki pszennej 1 marchewka 1 czerwona cebula 40 g masła 50 g mąki pszennej 70 ml ...
    Sposób przygotowania: Czosnek i cebulę drobno posiekaj. Marchewkę i ziemniaki umyj, obierz i pokrój w kosteczkę lub dowolnie. W garnku, na niewielkim ogniu, rozpuść masło i wrzuć ...
    Sposób przygotowania: Pokrojone w kostkę mięso obtocz w mące, posól oraz popieprz. W garnku rozgrzej olej i odrobinę masła, a następnie wrzuć mięso, podsmaż. Na patelni podsmaż ...
    Sposób przygotowania: Pokrojonego w kostkę indyka podsmaż na oleju w dużym garnku aż będzie lekko rumiany. Przełóż go do miski, a do garnka wrzuć pokrojoną cebulę, marchewkę, selera, ...
    Sposób przygotowania: Rozgrzej w garnku olej i wrzuć skrojoną cebulę, a następnie czosnek. Dodaj indyka i podsmaż. Dorzuć pokrojone w plasterki grzyby leśne i całość duś. Po paru ...
    Sposób przygotowania: Pokrojonego w kostkę indyka obtocz w mące i podsmaż na tłuszczu na dnie głębokiego garnka. Dorzuć pokrojoną w piórka cebulę i po zeszkleniu dodaj czosnek. Pokrój ...