Pieczeń z indyka
-
Sposób przygotowania:
- Z oleju, czosnku i przypraw przygotuj marynatę, posmaruj nią mięso i włóż do lodówki na co najmniej 2 godz.
- Nagrzej piekarnik do 190°C.
- Na patelni podsmaż filet z obydwu stron po ok. 1 min.
- Włóż mięso do piekarnika i piecz ok. 45 min.
Smaczngo!
Inne przepisy
-
Pieczone bataty z indykiem i kuskusem
Kategoria: Dania główne
Trudność: Łatwy
Czas przygotowania: ok. 45 min
Autor: indykpol -
Pieczona pierś z indyka z jesiennymi warzywami
Kategoria: Dania główne
Trudność: Łatwy
Czas przygotowania: ok. 45 min
Autor: indykpol -
Pieczone gołąbki z indykiem
Kategoria: Dania główne
Trudność: Średni
Czas przygotowania: ok. 2 godz.
Autor: indykpol -
Polędwiczka w boczku
Kategoria: Dania główne
Trudność: Łatwy
Czas przygotowania: ok. 1,5 godz.
Autor: indykpol