-
Kto powinien jeść błonnik?
W ostatnich latach błonnik robi zawrotną karierę, ale czy jest polecany dla każdego? Jakie ...28.08.2012czytaj więcej -
Jak porównać zawartość mięsa w parówce ...
Parówka drobiowa może zawierać znacznie więcej mięsa w „czystej postaci", czyli ...28.08.2012czytaj więcej -
Czy powinniśmy pić mleko?
Jakie są korzyści z picia mleka, a jakie grożą nam niebezpieczeństwa? Co robić w przypadku ...28.08.2012czytaj więcej -
Nie unikaj wątróbki!
Czujesz osłabienie, zmęczenie, senność? Masz bardzo bladą skórę i śluzówki? Miewasz ...28.08.2012czytaj więcej -
Bezpieczne przechowywanie żywności – cz. 1
Dla smaku potrawy ważny jest nie tylko sposób jej przygotowania, ale też wiedza o tym jak i ...22.08.2012czytaj więcej -
Miłosne pokarmy – cz 2.
W żywności są obecne substancje, które mogą pobudzić nas do miłosnych uniesień w ...21.08.2012czytaj więcej