wyszukiwarka tagów

Tag: udo z indyka
Znaleziono 7 pasujących wyników.
Wyniki zostały podzielone na kategorie.
Wybierz wiersz z nazwą interesującej Cię kategorii, aby zobaczyć wyniki wyszukiwania. Ponowne kliknięcie w ten wiersz anuluje przeglądanie wyników.
  • Udo z indyka to bardzo delikatne i soczyste mięso pełne doskonałych walorów smakowych. Idealne do pieczenia lub duszenia.
    Udo z indyka to bardzo delikatne i soczyste mięso pełne doskonałych walorów smakowych. Idealne do stworzenia efektownych potraw zarówno na ostro, jak i na słodko. Zapraszamy do zapoznania ...
  • Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana otrzymała wyróżnienie w 6. edycji prestiżowego konkursu Złote Innowacje FMCG & Retail, zorganizowanego przez wydawcę magazynu Hurt & Detal. ...
  • Sposób przygotowania: Wymieszaj w misce 1/3 szklanki oleju ze słodką papryką, solą i pieprzem. Włóż do powstałej marynaty skrzydło z indyka na 2 h do lodówki. Nagrzej piekarnik do 180 ...
    Sposób przygotowania: Pokrojonego w kostkę indyka obtocz w mące i podsmaż na tłuszczu na dnie głębokiego garnka. Dorzuć pokrojoną w piórka cebulę i po zeszkleniu dodaj czosnek. Pokrój ...
    WYKONANIE: Na 40 min przed rozpoczęciem przygotowania potrawy namocz 100 g suszonych borowików w letniej i lekko posolonej wodzie. Najpierw przygotuj warzywa. Na blachę do pieczenia wyłóż ...
    WYKONANIE: Przygotuj warzywa: dynię, paprykę, pak choy i pokrój je w kostkę.  Szalotkę pokrój w piórka, czosnek i chilli pokrój w plasterki. Imbir posiekaj drobno, a grzyby ...