QAFP

Mięsa z indyka w jakości QAFP

Co to jest QAFP?

QAFP (Quality Assurance for Food Products) to System Gwarantowanej Jakości Żywności. Za wyborem produktów oznaczonych symbolem QAFP stoi najwyższa, sprawdzona i stale monitorowana jakość. Uzyskanie certyfikatu pozwalającego na produkcję w systemie QAFP jest poprzedzone licznymi kontrolami i badaniami przeprowadzanymi przez niezależne Jednostki Certyfikujące. Dokładnej weryfikacji podlega każdy etap produkcji – od pisklęcia do ekspozycji w sklepie. Certyfikowani producenci poddawani są systematycznym, obligatoryjnym audytom. System kładzie też nacisk na dobrostan zwierząt i ochronę środowiska naturalnego.

Mięso z indyka ze znakiem jakości QAFP to:

  • restrykcyjna kontrola na każdym etapie produkcji
  • gwarancja pochodzenia od certyfikowanego producenta
  • wysoka jakość mięsa
  • zapewnienie dobrostanu zwierząt

Co zyskuję kupując mięso ze znakiem QAFP?

  • Produkty oznaczone symbolem QAFP gwarantują najwyższą jakość, a co za tym idzie doskonały smak potraw przygotowanych na ich bazie.
  • Wybór produktów QAFP to sposób na zdrowe i racjonalne odżywianie.

Mięso z indyka sprawdzi się w każdej kuchni.

Inspiracje kulinarne: Pieczeń z indyka, Warzywne roladki, Gulasz z indyka, Zupa mocy, „Schabowy” z indyka, Eskalopki z indyka, Sałata Cezar w wersji light z indykiem, Indyk w panierce na ostro, Kanapki z pieczonym indykiem, Zupa laksa, Rolada z indyka z suszonymi owocami, Burger deluxe z indykiem, Glazura miodowo-musztardowa do sznycli z fileta z piersi indyka

Najszlachetniejsze mięsa z indyka, w tym Sznycle z fileta z piersi indyka czy Filet z piersi indyka, produkowane przez Indykpol, otrzymały certyfikat QAFP w 2012 roku..

Tagi

Mięsa z indyka w jakości QAFP:

Sznycle z fileta z piersi indyka – delikatne mięso z piersi indyczej, pokrojone w odpowiedniej grubości, równe plastry. Sznycle to duże ułatwienie w Twojej kuchni – szybko przygotujesz ulubione potrawy, bez krojenia i czyszczenia mięsa.

Mięso z uda indyka na gulasz –  najwyższej jakości mięso z uda indyczego bez skóry oraz tłuszczu podskórnego, pokrojone na kawałki o wielkości ok. 2 cm. Mięso na gulasz to duże ułatwienie w Twojej kuchni – szybko przygotujesz ulubione potrawy, bez krojenia i czyszczenia mięsa.

Filet z piersi indyka – najszlachetniejszy element indyka – pierś, delikatne mięso o wyjątkowym smaku.

Polędwiczka z indyka – pierś indyka (bez skóry) jest delikatnym w smaku, najchudszym mięsem z indyka.

Mini steki z polędwicy z indyka – delikatne mięso z polędwiczki z indyka, pokrojone w plastry o grubości 1,5-2 cm. Mini steki to duże ułatwienie w Twojej kuchni – szybko przygotujesz ulubione potrawy, bez krojenia i czyszczenia mięsa.

Udo z indyka – bardzo smaczne, delikatne i soczyste mięso z uda indyczego.

Mięso z uda indyka – najwyższej jakości mięso udowe z indyka, bez skóry, chrząstek i żył.

Mięso z indyka sprawdzi się w każdej kuchni.

Inspiracje kulinarne: Pieczeń z indyka, Warzywne roladki, Gulasz z indyka, Zupa mocy, „Schabowy” z indyka, Eskalopki z indyka, Sałata Cezar w wersji light z indykiem, Indyk w panierce na ostro, Kanapki z pieczonym indykiem, Zupa laksa, Rolada z indyka z suszonymi owocami, Burger deluxe z indykiem, Glazura miodowo-musztardowa do sznycli z fileta z piersi indyka